torsdag 29. april 2010

La union supermarkado

Eg tenkte eg ville gje dåke ett innblikk i butikken der eg har handla i øve 3 mnd:) hehe.. Da e deilig og kaldt der med aircondition!! Fruktdisken e skikkelig fin! Og de har ein kjøtt disk med masse masse kjøtt i all slags varianta. Ein favoritt er ferdig marinert kyllingfilet..mmm:)

Her har de stort utvalg av det meste, men blir det tomt for varer tar det evig lang tid før de får påfyll. Da kan vera litt kjedelig te tider. I tillegg har de ansatte og alle andre Nica mennesker goooood tid når de e på butikken. Da e heilt vanvittig kor treigt da går i køen! Du ska ikkje ha liten tid hvis du skal handle der.

Me har og blitt "lurt" mens me står i kø. For at det skal gå raskest mulig må me ta ett raskt øveblikk på kass kø som er minst. Fleire ganger har det hendt at dama foran står med ei eller to ting,og rett før de skal legge varene på disken kommer ett anna familie medlem med ei stappfull korg som de skal betale får. De gjer det sånn at ein står i kø, mens de andre handle. Irriterande?? JA! :)

Kine har og klart å bli robba i køen.hehe..:) Og då av ei gammal dama. Kine hadde pengene i lomma på shortsen, og når ho sku betale var pengene vekk. Ho snudde seg og der stod den utspekulerte gamle dama og teller pengene rett foran ansiktet på ho.
Som dåke skjønne so e da ikkje bere bere å handle på La union supermarkado i Nica:)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar